Koprski redarji z brezplačno telefonsko številko

V koprskem mestnem redarstvu od danes deluje brezplačna telefonska številka 080 44 49. Redarji se na klic odzovejo vsak dan med 7. in 23. uro, v primeru zasedenosti pa vas glas na odzivniku povabi, da pokličete kasneje.

Koprski redarji bodo odslej dosegljivi tudi na brezplačni 
telefonski številki 080 44 49.  Foto: Maja Pertič Gombač
Koprski redarji bodo odslej dosegljivi tudi na brezplačni telefonski številki 080 44 49.  Foto: Maja Pertič Gombač

KOPER > Brezplačna telefonska številka je neposredno povezana s številko redarstva 041 627 286, ki še vedno ostaja v veljavi.

Vodja občinskega inšpektorata Ljubiša Mihajlović pravi, da so novo številko uvedli zaradi poenostavitve in boljše dostopnosti mestnega redarstva. Predvsem želijo pomagati krajanom ter obrtnikom in malim podjetnikom v starem mestnem jedru, ki jim na ta način lahko omogočijo boljše informiranje in sodelovanje z redarji, kar pomeni tudi lažji dostop z avtomobilom.

“Gre za možnost, da na primer, obrtniki, ki v mestu nimajo vedno zagotovljenega parkirnega mesta, svoj prihod uskladijo z redarji, da ne bi prihajalo do nepotrebnih neprijetnih situacij. Seveda pa so prek te številke redarji dosegljivi tudi za druge zadeve s področja občinskega redarstvam,” so dodali v občinski službi za stike z javnostmi.

Spletno uredništvo


Najbolj brano