Koprčan, ki kuha Novaku Đokoviću

Erik Božič, po rodu Bistričan, že dlje časa pa občan Kopra, se je pred tremi leti odločil, da se preseli v London. Njegov glavni cilj je bil izpopolniti znanje v vegetarijanski kuhinji, delovati v restavracijah, ki so ekološko in trajnostno naravnane. Zdaj je tisti, ki pripravlja menije in kuha za teniškega ...

Erik Božič je za jedi, ki jih je pripravljal v  restavraciji Poco,  
prejel kar nekaj nagrad. Foto: Eva Branc
Erik Božič je za jedi, ki jih je pripravljal v restavraciji Poco, prejel kar nekaj nagrad. Foto: Eva Branc

KOPER, LONDON> Ekonomist in študent filozofije Erik Božič je že zelo zgodaj ugotovil svojo strast do kulinarike. Sprva se je kot kuhar ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano