Koprčan, ki kuha Novaku Đokoviću
Istra
13. 08. 2016, 06.07
, posodobljeno: 03. 11. 2017, 05.52
Erik Božič, po rodu Bistričan, že dlje časa pa občan Kopra, se je pred tremi leti odločil, da se preseli v London. Njegov glavni cilj je bil izpopolniti znanje v vegetarijanski kuhinji, delovati v restavracijah, ki so ekološko in trajnostno naravnane. Zdaj je tisti, ki pripravlja menije in kuha za teniškega ...
KOPER, LONDON> Ekonomist in študent filozofije Erik Božič je že zelo zgodaj ugotovil svojo strast do kulinarike. Sprva se je kot kuhar ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.