Kmalu kamp s štirimi zvezdicami

V kampu v Luciji bodo od prihodnjega tedna turisti lahko počitnikovali tudi v novih mobilnih hiškah. Dobrodošla novost je tudi prod na plaži in ploščad, ki je poslej dostopna tudi osebam z gibalnimi težavami.

V kampu v Luciji so namestili 18 mobilnih hišic  Foto: Lea Kalc Furlanič
V kampu v Luciji so namestili 18 mobilnih hišic  Foto: Lea Kalc Furlanič

LUCIJA > Postavili so jih 18. Večina meri dobrih 31 kvadratnih metrov, v njih pa je na voljo od šest do osem ležišč, imajo tudi kopalnico, pokrito teraso z ležalniki, opremljene pa so s kabelsko televizijo, klimatsko napravo, plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico, električnim žarom.

Že spomladi so v kampu uredili plažo, ploščad je dostopna tudi za invalide, obnovili so igrišče za najmlajše, ponudbo pa so dopolnili z ležalniki in senčniki. Prvič so izobesili tudi modro zastavo.

“Z ureditvijo kopališča in postavitvijo mobilnih hiš smo uresničili prvo fazo razvojnega projekta avtokampa Lucija, katerega cilj je postopen dvig kakovosti ponudbe kampa ter kategorije kampa na štiri zvezdice,” pravi Kristjan Staničić, izvršni direktor za operativo družbe Hoteli Bernardin.

V prihodnjih treh letih nameravajo postaviti še več mobilnih hišic, urediti center dobrega počutja na območju kampa ter otroško in športno igrišče. HR


Najbolj brano