Kdo je fant iz Kopra, ki ga je v Torinu našeškala Madonna

Andreju Boninu, 26-letnemu Koprčanu, bo sobotni obisk Madonninega koncerta v Torinu zagotovo ostal zapečaten v spominu. Sredi koncerta so ga iz občinstva potegnili na oder, ob bok kraljici popa in njenim plesalcem.

  Andrejev telefon   pregoreva od klicev in sporočil. Foto: Ilona Dolenc
Andrejev telefon pregoreva od klicev in sporočil. Foto: Ilona Dolenc

KOPER > V soboto se je na koncertu v torinski dvorani Pala Alpitour sredi pesmi Unapologetic BitchMadonni in njenim štirim plesalcem pridružil postaven fant iz občinstva. Sprva malce nerodno, nato pa vse bolj sproščeno se je vključil v koreografijo, se zapeljivo zvijal ob pop zvezdi, se ji nastavil, da ga našeška, in se ji v nekem trenutku s plesnim gibom tako približal, da je Madonna kar malce obstala.

“Hej, prestrašil si me! Opraviči se!” ga je nagovorila pod odrskimi žarometi takoj po nastopu. Za nagrado za dobro opravljen nastop mu je podarila banano in ga provokativno vprašala, kaj bo z njo. 26-letni Andrej Bonin se ni pustil zmesti in ji povsem samozavestno vračal žogice.

Glasbeniki svoje oboževalce pogosto potegnejo na oder, z njimi kaj zapojejo ali zaplešejo. Takšen prizor je zabeležen v videu za pesem Dancing in the DarkBrucea Springsteena. Le da se mu na odru ni pridružila naključno izbrana oboževalka, pač pa kasneje priljubljena igralka Courteney Cox, večini najbrž znana po vlogi Monice v priljubljeni nanizanki Prijatelji.

“Pred tolikšno občinstvo ne stopiš vsak dan. Rekel sem si - ali zmrznem in izpadem bedak ali pa se opogumim in na odru poskusim narediti dober vtis,” nam je danes povedal postavni Koprčan. Kako mu je to uspelo, si je včeraj na spletu, kjer kroži videoposnetek z njegovim odrskim druženjem z Madonno, ogledalo več tisoč uporabnikov družabnih omrežij.

Kako se je sploh znašel na odru z ikono pop glasbe in kaj se je še dogajalo po koncertu, izveste v jutrišnji tiskani izdaji Primorskih novic.

ILONA DOLENC


Najbolj brano