Kdo bo letos najlepši v Kopru?

Tudi letos bodo v Kopru izbrali najlepši par. Kandidati za miss in mistra, ki se bodo predstavili na tekmovanju 20. julija v koprski kavarni Loggia, morajo biti stari od 16 do 26 let.

Lani sta miss in mister Kopra postala Nika Vivoda in Edi 
Mujkić.  Foto: Miha Crnić
Lani sta miss in mister Kopra postala Nika Vivoda in Edi Mujkić.  Foto: Miha Crnić

KOPER > Izbor za miss in mister Kopra, ki je po besedah organizatorke Barbare Misson iz Društva Miss edini izbor v Sloveniji, ki vključuje tako dekleta kot fante, bo letos v ponedeljek, 20. julija, ob 21. uri v kavarni Loggia. Kandidati se lahko prijavijo prek spletne strani na facebooku www.facebook.com/missmisterkopra.

Dekleta in fantje, ki se želijo potegovati za lenti najlepših, morajo biti stari od 16 do 26 let, mlajši od 18 let pa potrebujejo pisno dovoljenje staršev, imeti morajo slovensko državljanstvo.

Koprsko lepotno tekmovanje ima dolgoletno tradicijo, saj so ga prirejali že v časih množično obiskanih Koprskih noči. Svoje prve korake v svetu manekenstva je tako že leta 1998 prav na koprskem odru naredila Iris Mulej, pa Stančka Šukalo, prvi spremljevalec mistra Kopra je bil leta 2002 tudi nogometaš Zlatko Dedič. Po nekajletnem premoru je Missonova lepotno tekmovanje v Kopru spet organizirala pred sedmimi leti, od takrat je na sporedu vsako poletje. Lani sta lenti miss in mistra Kopra ostali doma, nadela sta si jih Nika Vivoda in Edi Mujkić.

HR


Najbolj brano