Iščejo statiste za film, ki ga bodo snemali v Kopru

Koper bo med 20. in 22. marcem prizorišče filmske zgodbe z naslovom Tako malo je treba. Gre za kratki film v režiji Slobodana Maksimovića. Kdor bi v njem želel nastopati kot statist, se lahko prijavi do 1. marca.

Eno od prizorišč snemanja bo Hotel Koper. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Eno od prizorišč snemanja bo Hotel Koper. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

KOPER > Režiser Slobodan Maksimović, ki se je podpisal pod uspešen mladinski film Nika, se s snemalno ekipo vrača v Koper. V treh dneh, od 20. do 22. marca nameravajo posneti kratki film z naslovom Tako malo je treba.

“Gre za zgodbo o 'potovanju' 100 evrov. Začne se na recepciji hotela, kjer gostja iz Nemčije vpraša za sobo. Receptor ji odgovori, da ni nobene proste, nakar mu ženska ponudi 100 evrov in ga prosi naj ji vendarle poskusi najti sobo. Receptor gre nato z denarjem do kuharja Francoza, ta do sobarice Slovenke, ona do Italijana, ki ima v lasti bližnji lokal ... Vsak izmed likov govori svoj jezik, a vsi se med sabo razumejo,” del zgodbe, ki jo nameravajo posneti v enem kadru, povzame producent Vlado Bulajić.

Snemali bodo pred Hotelom Koper in v njegovi notranjosti, v restavraciji Capra, na Carpacciovem trgu, v Taverni in na Pristaniški ulici.

Potrebujejo polnoletne statiste različnih starosti, predvsem pa različnih nacionalnosti in etničnih pripadnosti. Kdor bi se želel prijaviti za vlogo statista, lahko do 1. marca pošlje svojo fotografijo in kratek opis na elektronski naslov nina.step@gmail.com. Zaželeno je, da dopišete tudi, če igrate kak inštrument, imate zanimiv hobi ali obvladate kakšne zanimive veščine.

Spletno uredništvo


Najbolj brano