Hidravlične izboljšave na Južni cesti in v Kortah

Projekt hidravličnih izboljšav v izolski občini se bo jutri nadaljeval na Južni cesti v Izoli, v ponedeljek pa se bodo dela pričela tudi v Kortah, so sporočili z občine.

Projekt hidravličnih izboljšav v izolski občini se bo jutri nadaljeval  na Južni cesti v Izoli.
Projekt hidravličnih izboljšav v izolski občini se bo jutri nadaljeval na Južni cesti v Izoli. 

IZOLA > Jutri se pričenja obnova vodovodnega omrežja na Južni cesti. Hidravlične izboljšave bodo urejene od krožnega krožišča pri Kajuhovi ulici (pri trgovini Ritoša) do križišča s cesto A (poleg Tehnikovih blokov). Na tem delu Južne ceste bo postavljena delna zapora cestišča, ki se bo pomikala proti križišču s cesto A. Promet na tem delu predvidoma ne bo oviran in bo v večini še naprej potekal dvosmerno. Dela bodo na Južni cesti zaključena predvidoma do konca marca.

V sklopu projekta hidravličnih izboljšav bodo uredili vodovodne cevi še v vasi Korte. Z gradbenimi deli bodo začeli v ponedeljek. Dela bodo potekala v smeri od odcepa za Šmarje proti stari osnovni šoli. Na tem delu bo postavljena začasna popolna zapora, ki se bo pomikala vzdolž ulice. Dostop bo v času del možen samo za stanovalce. Dela v Kortah bodo predvidoma zaključena sredi marca.

NR


Najbolj brano