Gašpar Mišič kupcem stanovanj obljublja tudi vinjeto

Izolska soseska Livade danes uradno prihaja v roke Delavske hranilnice, družbe Gasspar in Grafist. Stanovanja bodo na voljo med 1500 in 2000 evri za kvadratni meter je za časnik Finance povedal direktor družbe Gasspar Gašpar Gašpar Mišič in dodal, da bodo vsakemu kupcu podarili tudi vinjeto za tri do pet let, “da se bodo lahko brezskrbno vozili skozi predor Markovec.”

Gašpar Gašpar Mišič obljublja, da bodo vsakemu kupcu 
stanovanja v soseski Livade podarili tudi vinjeto za tri do pet 
let, “da se bodo lahko brezskrbno vozili skozi predor Markovec.” Foto: Tomaž Primožic/Fpa
Gašpar Gašpar Mišič obljublja, da bodo vsakemu kupcu stanovanja v soseski Livade podarili tudi vinjeto za tri do pet let, “da se bodo lahko brezskrbno vozili skozi predor Markovec.” Foto: Tomaž Primožic/Fpa

IZOLA > Soseska se bo po novem imenovala Rezidenca Livade Izola. Avgusta naj bi zaživela tudi spletna stran, ki bo interesentom zagotovila potrebne informacije o stanovanjih. Gašpar Gašpar Mišič je za Finance povedal, da je zanimanje precejšnje, desetim morebitnim kupcem so že omogočili oglede. Delavska hranilnica naj bi poskrbela za ugodna posojila, mesečni obrok naj bi znašal med 200 in 400 evri, je povedal Gašpar Mišič za časnik.

Soseska vključuje 190 stanovanj, 1600 kvadratnih metrov poslovnih prostorov in 450 garaž v štirih stanovanjskih blokih, katerih gradnja je nasedla ob stečaju SGP Tehnika.

Spletno uredništvo


Najbolj brano