Do 12. maja zapora prometa med Piransko cesto in Pristaniško ulico

Družba CPK, d. d. je včeraj začela z urejanjem prehodov za pešce iz tlakovcev v Kopru. Dela bodo trajala predvidoma do 12. maja.

Družba CPK, d. d. je včeraj začela z urejanjem prehodov za 
pešce iz tlakovcev v Kopru. Dela bodo trajala predvidoma do 
12. maja. Foto: Nataša Čepar
Družba CPK, d. d. je včeraj začela z urejanjem prehodov za pešce iz tlakovcev v Kopru. Dela bodo trajala predvidoma do 12. maja. Foto: Nataša Čepar

KOPER > V tem času bo izvajalec izvedel popolno zaporo prometa na delu ceste, ki povezuje Piransko cesto in Pristaniško ulico (območje od avtobusne postaje pri Zelenem parku do krožišča na Pristaniški ulici) in na delu Vojkovega nabrežja, in sicer od Kosovelovega trga do krožišča pri Mudi, so sporočili iz koprske občine.

Cestne zapore bodo vidno označene, obvoz prometa pa bo urejen po Cesti Zore Perello Godina in Ferrarski ulici. Stanovalci starega mestnega jedra, kot tudi intervencijska vozila in vozila javnih služb bodo imela kljub zapori omogočen dostop do Kosovelovega trga in Soške ulice (prek Vojkovega nabrežja), vendar po spremenjenem prometnem režimu. Prav tako bo v času zapore sproščen dvosmerni promet po delu Pristaniške ulice, in sicer med krožiščem pri Mudi in krožnim križiščem s Piransko cesto.

V času popolne zapore ne bo možen dostop do avtobusnih postajališč na Kosovelovem trgu ter pri Zelenem parku oziroma mestni tržnici. Vsa tri postajališča, ki za čas popolne zapore ne bodo dostopna, bodo začasno urejena na postajališču pri banki Intesa San Paolo Bank. Vozni redi avtobusnih linij tako ostajajo nespremenjeni, so še dodali na občini.

Spletno uredništvo


Najbolj brano