Devet kandidatov za ravnatelja Obalnih galerij

Za mesto direktorja Obalnih galerij Piran se poteguje devet kandidatov. Toliko prijav je prispelo na razpis, ki ga je objavila piranska občina. Kdo jih je oddal, pa ni znano, saj so ovojnice še zaprte.

Obalne galerije trenutno kot vršilka dolžnosti ravnatelja vodi 
Jelka Pečar, ki je bila pred tem predsednica sveta zavoda. 
Nadomestila je Lilijano Stepančič (na fotografiji), ki jo je 
občinski svet predčasno razrešil z mesta ravnateljice Obalnih 
galerij. A ta zgodba še ni končana, saj je Stepančičeva proti 
občini sprožila upravni spor in izpodbija sklep o razrešitvi. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Obalne galerije trenutno kot vršilka dolžnosti ravnatelja vodi Jelka Pečar, ki je bila pred tem predsednica sveta zavoda. Nadomestila je Lilijano Stepančič (na fotografiji), ki jo je občinski svet predčasno razrešil z mesta ravnateljice Obalnih galerij. A ta zgodba še ni končana, saj je Stepančičeva proti občini sprožila upravni spor in izpodbija sklep o razrešitvi. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PIRAN > V naslednjih dneh jih bo odprla komisija, ki jo bo imenoval župan Peter Bossman.

Kdo bo vodil Obalne galerije, naj bi bilo znano po prihodnji seji občinskega sveta, ki bo predvidoma 17. novembra. Obalne galerije trenutno kot vršilka dolžnosti ravnatelja vodi Jelka Pečar, ki je bila pred tem predsednica sveta zavoda. Nadomestila je Lilijano Stepančič, ki jo je občinski svet predčasno razrešil z mesta ravnateljice Obalnih galerij. A ta zgodba še ni končana, saj je Stepančičeva proti občini sprožila upravni spor in izpodbija sklep o razrešitvi.

HR


Najbolj brano