Čevelj Kenana Medića med 32 najboljšimi

Kenan Medić, 19-letni nogometaš in oblikovalec čevljev iz Kopra, se je s svojim dizajnom športnega čevlja uvrstil med 32 najboljših na svetu.

Kenan Medić upa, da mu bo uspel preboj med 16 najboljših.
Kenan Medić upa, da mu bo uspel preboj med 16 najboljših. 

KOPER > Svetovno tekmovanje Pensole v okviru akademije Dwayna Edwardsa se je prevesilo v naslednji krog. Med 32 najboljših predlogov oblikovalcev za športni čevelj, namenjen 20-letniku iz velikega mesta, se je uvrstila tudi zamisel v Ljubljani živečega Koprčana, nogometaša Interblocka Kenan Medić.

V takšen izid predhodnega glasovanja je sicer tudi sam verjel, precej glasov pa mu je zagotovo prinesla tudi velika medijska pozornost, ki ji je bil izpostavljen v začetku meseca. “Kar čez noč se je zgodilo. Od Primorskih novic je šlo do Žurnala24, pa nato še na Planet TV in 24ur, neverjetno!” pravi Kenan, navdušen nad ogromno podporo prijateljev, znancev in drugih ljudi.

Tudi v novem krogu se Koprčan pomerja z oblikovalcem iz Indije. Povezava do glasovanja sledi spodaj.

Usoda mu je tako kot v predhodnem dvoboju tudi v novem krogu glasovanja namenila tekmeca iz Indije. “Poznava se z instagrama in sva drug drugemu že čestitala. Njegov čevelj se mi zdi dobro oblikovan, a morda nekoliko preveč 'vesoljski',” pove iskreno.

Če mlademu Koprčanu uspe preboj med 16 najboljših, glasovanje traja do petka, 17. marca, si najverjetneje že lahko obeta posel s katerim od svetovno znanih proizvajalcev športne obutve. ID

Preberite še:

Nogometaš iz Kopra s svojim športnim čevljem pometa s svetovno konkurenco


Najbolj brano