Brezplačno prevzamejo odsluženo kramo

Vsa gospodinjstva na območju koprske in ankaranske občine, ki so vključena v sistem rednega odvoza odpadkov Marjetice Koper, bodo ali pa so že prejela posebno dopisnico, ki jim bo omogočila brezplačno oddajo kosovnih odpadkov.

S takšnim vozilom se v Marjetici Koper odpravijo od vrat do 
vrat po kosovne odpadke. Foto: Ilona Dolenc
S takšnim vozilom se v Marjetici Koper odpravijo od vrat do vrat po kosovne odpadke. Foto: Ilona Dolenc

KOPER > Marjetica Koper bo občane, ki bodo do 15. decembra poslali izpolnjene dopisnice, poklicala in se z njimi dogovorila o datumu in uri odvoza kosovnih odpadkov. Med kosovne odpadke sodijo, denimo, gospodinjski aparati, elektronska oprema, vzmetnice, preproge, pohištvo, vrtna oprema iz plastike ali lesa, kopalniška oprema, športna oprema, odpadna embalaža in vsi drugi podobni predmeti, ki jih ni možno oddati v zabojnike za ločeno zbiranje odpadkov.

Kdor ne bo pravočasno oddal dopisnice, bo še vedno lahko brezplačno oddal kosovne odpadke na zbirnih centrih Srmin in Dvori pri Sv. Antonu. Prvi je odprt od ponedeljka do petka med 6. in 18. uro, ob sobotah pa od 7. do 15. ure. Zbirni center Dvori pri Sv. Antonu pa obratuje od ponedeljka do sobote od 7. do 15. ure. NH


Najbolj brano