“Bil sem med občinstvom, ko je do mene stopil njen menedžer.”

26-letnemu Koprčanu Andreju Boninu bo sobotni obisk Madonninega koncerta v Torinu zagotovo ostal zapečaten v spominu. Sredi koncerta so ga iz občinstva potegnili na oder, ob bok kraljici popa in njenim plesalcem. Od sobote mu telefon pregoreva od prijateljskih klicev in sporočil.

Andreju je telefon včeraj pregoreval od klicev in sporočil. Foto: Ilona Dolenc
Andreju je telefon včeraj pregoreval od klicev in sporočil. Foto: Ilona Dolenc

KOPER > V soboto se je na koncertu v torinski dvorani Pala Alpitour sredi pesmi Unapologetic Bitch Madonni in njenim štirim plesalcem pridružil postaven fant iz občinstva. Sprva malce nerodno, nato pa vse bolj sproščeno se je vključil v koreografijo, se zapeljivo zvijal ob pop zvezdi, se ji nastavil, da ga našeška, in se ji v nekem trenutku s plesnim gibom tako približal, da je Madonna kar malce obstala.

“Hej, prestrašil si me! Opraviči se!” ga je nagovorila pod odrskimi žarometi takoj po nastopu. Naključje je hotelo, da je izmed vseh italijanskih oboževalcev ob njej pristal prav Slovenec. “Ampak mi je všeč Italija. Ciao, Torino!” je preko Madonninega mikrofona “potolažil” žvižgajoče občinstvo. Za nagrado za dobro opravljen nastop mu je pevka podarila banano in ga provokativno vprašala, kaj bo z njo. 26-letni Andrej Bonin se ni pustil zmesti in ji povsem samozavestno vračal žogice. “S tabo jo bom delil, Madonna.”“Pa veš, na kakšen način mi je všeč banana?” ga je izzvala in dobila v odgovor: “Bova že ugotovila.”

Videoposnetek z njegovim odrskim druženjem z Madonno si je od sobote ogledalo že več tisoč uporabnikov družabnih omrežij. Komentarji navdušenja dežujejo z vseh strani, Andrejev telefon pa pregoreva od klicev in sporočil. “Že zjutraj se mi je izpraznila baterija,” nam je dejal včeraj, ko smo poklepetali z njim v Kopru pred trgovino z elektro opremo, kjer dela. “Pred tolikšno občinstvo ne stopiš vsak dan. Rekel sem si - ali zmrznem in izpadem bedak ali pa se opogumim in na odru poskusim narediti dober vtis,” je povedal.

Kako se je sploh znašel na Madonninem odru? “Bil sem med občinstvom v parterju, ko je do mene stopil njen menedžer. Med to pesmijo na vsakem koncertu potegnejo na oder nekoga iz občinstva. Menedžer mi je predlagal, da bi na tem koncertu to bil jaz, ker naj bi po videzu in višini nekako izstopal. Odpeljal me je v zaodrje in mi pojasnil, kako bo vse skupaj videti. Ko je prišel trenutek, so prišli pome in nenadoma sem plesal na odru z Madonno. Po koncertu smo šli s prijatelji znova v zaodrje in se tam družili z Madonnino ekipo. Nje ni bilo. Takoj po koncertu je šla v hotel,” pripoveduje 26-letnik iz Olma, ki je daleč od žarometov povsem preprost fant - prodajalec v trgovini z elektro opremo, ljubitelj fitnesa, nogometa, potovanj in druženja s prijatelji.

Teh so te dni polna usta šaljivih komentarjev na račun Andrejeve torinske predstave, o čemer smo se včeraj prepričali tudi sami. “Kje si, Banana boy!” mu je med našim pogovorom navrgla mimoidoča znanka.

ILONA DOLENC

Preberite še:

Koprčan plesal z Madonno (video)

Kdo je fant iz Kopra, ki ga je v Torinu našeškala Madonna


Najbolj brano