100.000 evrov za ankaranska društva

Ankaranska občina je objavila javni razpis za sofinanciranje društev v letošnjem letu. Na voljo je približno 100.000 evrov, rok za prijavo pa je 25. avgust. Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani občine.

Ankaranska občina je objavila javni razpis za sofinanciranje 
društev  v letošnjem letu. Na voljo je približno 100.000 evrov, 
rok za prijavo pa je 25. avgust. Razpisna dokumentacija je 
dostopna na spletni strani občine. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Ankaranska občina je objavila javni razpis za sofinanciranje društev v letošnjem letu. Na voljo je približno 100.000 evrov, rok za prijavo pa je 25. avgust. Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani občine. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

ANKARAN > Vse v zvezi z razpisom bodo strokovni sodelavci občine društvom pojasnili danes ob 17. uri v večnamenskem prostoru v Regentovi ulici.

Razpis je namenjen sofinanciranju programov, projektov in prireditev društev s področja športa, turizma, kulture, izobraževanja, otrok in mladine, starejših občanov, socialnega varstva ter promocije zdravja.

Lahko se prijavijo društva, ki bodisi imajo sedež v občini bodisi izvajajo dejavnost na območju Ankarana. Delovati morajo v javnem interesu in s svojim delovanjem dokazati, da so koristna za občino. AP


Najbolj brano