“Koprska noč” samo danes, ognjemet prihodnji konec tedna

Zaradi slabe vremenske napovedi je sobotni in nedeljski program Rumene noči prestavljen. Današnji program pa ostaja nespremenjen, so sporočili iz koprske občine.

 Foto: Sijan Pretnar
Foto: Sijan Pretnar

KOPER > Na Ukmarjevem trgu bodo daens nastopili Kingstoni, Parni valjak Tribute in Captain's, na Pristaniški ulici (trg pri Oro Caffeju) bodo za zabavo skrbeli Gang, Yan Bary in Mojo hišni band, na ploščadi pri Upravi RS za pomorstvo pa Ne me jugat. V Circolu bodo igrali Rock the Pop (Marino Legovič in Tulio Furlanič), medtem ko bo Taverna v znamenju elektronske glasbe in Secret Disca.

Spremembe, pogojene s slabo vremensko napovedjo pa se obetajo v soboto in nedeljo. Program napovedan za oba dneva, vključno z ognjemetom, bo namreč premeščen na prihodnji konec tedna, torej 2. in 3. avgusta.

S slabim vremenom se nekoliko spremenijo tudi napovedane začasne spremembe prometnega režima. In sicer zapora prometa na Pristaniški ulici (od krožišča s Piransko cesta do Kopališkega nabrežja) bo samo danes, 25. julija, od 18. do 3. ure zjutraj. V tem času bo urejen izmenični enosmerni promet na Kopališkem nabrežju in na delu Pristaniške ulice (od krožišča s Piransko cesto do Tomažičevega trga, pri Mladinski knjigi), prav tako pa bo za potrebe stanovalcev urejen obvoz skozi Petronijevo in Dellavallejevo ulico pri Zdravstvenem domu Koper, so še sporočili iz koprske občine.

NR


Najbolj brano