Vlada dala soglasje k imenovanju Fikfakovo za direktorico šempetrske bolnišnice

Vlada je danes dala soglasje k imenovanju Nataše Fikfak za direktorico Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica. Kot so zapisali na ministrstvu za zdravje, je Fikfakova od 24. novembra 2014 v. d. direktorice šempetrske bolnišnice. Svet zavoda je sklep o imenovanju Fikfakove za mandatno dobo štirih let soglasno sprejel 17. junija.

Vlada je danes dala soglasje k imenovanju Nataše Fikfak za 
direktorico Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova 
Gorica. Foto: Leo Caharija
Vlada je danes dala soglasje k imenovanju Nataše Fikfak za direktorico Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica. Foto: Leo Caharija

LJUBLJANA > Nataša Fikfak je leta 1986 zaključila študij splošne medicine v Ljubljani. Po zaključenem pripravništvu je delo opravljala v Zdravstvenem domu Nova Gorica in SB Nova Gorica, kjer se je leta 1987 tudi zaposlila.

Po specializaciji iz splošne interne medicine je delo nadaljevala na Internem oddelku SB Nova gorica, kjer dela še danes. V tem času je prevzela vodenje Oddelka za hematologijo in revmatologijo, pridobila naziv specialistke hematologije ter opravila dodatno izobraževanje iz internistične onkologije, so zapisali v sporočilu po seji vlade.

STA


Najbolj brano