V soboto dobrodelna tekma za Mišo

V soboto bo na novogoriškem stadionu dobrodelna nogometna tekma. Z nakupom vstopnice, ki stane pet evrov, boste pomagali plačati Mišine fizioterapije. Pomerile se bodo legende Primorja in Gorice, še prej pa mladi upi obeh klubov.

V soboto bo v Novi Gorici dobrodelna tekma, s katero bodo zbirali denar za Mišine fizioterapije
V soboto bo v Novi Gorici dobrodelna tekma, s katero bodo zbirali denar za Mišine fizioterapije 

NOVA GORICA > Za zabavo bodo poskrbeli hudomušni komentatorji, za glasbo pa Julija Kramar in Darko Nikolovski. Vstopnice je moč kupiti na spletni strani www.eventim.si, na vseh lastnih prodajnih mestih Eventima in na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji.

Miša bo oktobra dopolnila tri leta. Ne more hoditi, ker je po prezgodnjem rojstvu zaradi pomanjkanja kisika utrpela poškodbo možganov, zaradi katere se njeno gibanje ni razvilo spontano. Pri razvoju gibanja ji pomagajo fizioterapije, vendar bi jih za napredek potrebovala še precej več, kar pa je za starša preveliko finančno breme. Predvidevajo, da do samostojne hoje potrebuje še od šest do devet mesecev intenzivnih fizioterapij, zaradi česar starša skušata zbrati dodaten denar s humanitarno nogometno tekmo, ki bo 20. septembra v Novi Gorici. Več o Miši: http://www.helpmisawalk.com/moja-zgodba/.

NR


Najbolj brano