V enem večeru v novogoriški Perli Italijan priigral milijon evrov

Po 30 letih igralništva na Goriškem je v četrtek v igralnici hotela Perla padel največji dobitek na ruleti doslej. Italijanski gost si je na ameriški ruleti priigral 1,1 milijona evrov in tako podrl rekord vseh dobitkov, ki so bili doslej v tej igri izplačani v Hitovih centrih.

Po 30 letih igralništva na Goriškem je v četrtek v igralnici hotela Perla padel največji dobitek na ruleti doslej Foto: Leo Caharija
Po 30 letih igralništva na Goriškem je v četrtek v igralnici hotela Perla padel največji dobitek na ruleti doslej Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Srečnemu dobitniku z juga Italije je uspelo to, kar doslej v novogoriškem igralniškem centru Perla ni še nikomur - v enem večeru si je na ameriški ruleti priigral 1,1 milijona evrov.

Po besedah Jureta Boltarja iz kabineta predsednika uprave Hita je srečni milijonar stalni gost Hitovih igralnic, v Novo Gorico pa prihaja a Sicilije. Boltar je povedal še, da je bil gostu dobitek že v celoti izplačan, na njegovo željo pa mu niso pripravili nikakršnih čestitk in nazdravljanja s penino, kot je v Perli to v navadi ob velikih dobitkih.

Perla, ki sodi pod novogoriško igralniško družbo Hit, je s 1138 igralnimi avtomati največji igralniško-zabaviščni center v Evropi. Največji dobitek je zabeležila leta 2003 v igralnici Korona v Kranjski Gori. V progresivni igri Hit Mega Jackpot, ki so jo razvili domači igralniški strokovnjaki in je v skupen sistem povezala več igralnih avtomatov v kar petih Hitovih igralnicah, je tedaj mlada italijanska obiskovalka zadela skoraj dva milijona evrov.

STA


Najbolj brano