V Novi Gorici prva slovenska javna hiša?

Na Ajševici, streljaj od Nove Gorice, nocoj odpirajo prvi savnarski klub v Sloveniji z visoko ravnijo erotične ponudbe, poroča današnji Dnevnik. Na Goriškem je završalo, da gre za prvo javno hišo v Sloveniji, a temu ni tako, vsaj uradno ne. Prostitucija je v Sloveniji v domeni zasebnega dogovora med stranko in prostitutko ali prostitutom.

NOVA GORICA > Lastnik kluba Marina, Mariborčan, Dejan Šurbek je za Dnevnik na vprašanje, ali bo v ponudbo lokala vključil tudi prostitutke, odgovoril: “Nikakor. Gostom ne bomo urejali prostitutk, ne smemo jih. To je prepuščeno gostom.”

Na vprašanje časnika, kakšna pa bo erotična ponudba v klubu, je Šurbek odgovoril: “Vse, celoten ambient, glasba, luči, delujemo na podobnem principu kot FKK oziroma nudistični klubi, na voljo bo en malce večji kino in en manjši intimnejši s filmi za odrasle,. Prirejali bomo erotične plese, striptize. Sicer bo pa vse prepuščeno domišljiji gostov in njihovim željam.”

“Samo za vas odpiramo prvi savnarski klub v Sloveniji. Prestižni kompleks na 8200 kvadratnih metrih površine. Čudovit klub, velneška ponudba, restavracija, erotični klub, prostorni vrt z bazenom, hotel in veliko erotičnega napoja,” vabijo v klubu.

Za vstopnico bo potrebno odšteti 85 evrov in prav zaradi podobne cene ter ponudbe z razvpito javno hišo v Beljaku Andiamo je završalo, da Slovenija dobiva prvo javno hišo.

Šurbek cilja na italijanske goste, ponudbo so oglaševali na 12 italijanskih radijskih postajah in samo v zadnjem mesecu so na njihovi spletni strani zabeležili 30.000 klikov.

NR


Najbolj brano