V Ajdovščini prva izvedba mednarodnega poslovnega šolanja za raziskovalce

Center odličnosti za biosenzoriko, instrumentacijo in procesno kontrolo bo v četrtek v Ajdovščini začel s prvo izvedbo mednarodnega študijskega programa, namenjenega raziskovalcem in razvojnikom, ki delajo v znanstveno-raziskovalnih ustanovah ali podjetjih in se pri svojem delu vse pogosteje soočajo z vodstvenimi in poslovodnimi nalogami.

Center odličnosti za biosenzoriko, instrumentacijo in procesno kontrolo Foto: Alenka Tratnik
Center odličnosti za biosenzoriko, instrumentacijo in procesno kontrolo Foto: Alenka Tratnik

AJDOVŠČINA > Letošnje izvedbe programa z imenom MSBDr v Ajdovščini se bo udeležilo 24 slušateljev iz osmih držav, ki so bili izbrani izmed skoraj 80 prispelih prijav, so danes sporočili iz Centra odličnosti za biosenzoriko, instrumentacijo in procesno kontrolo (CO BIK).

Enoletni intenzivni program je za udeležence brezplačen. Izveden bo v okviru projekta Pacinno, financiranega iz Evropske unije ter slovenskega ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, za projekt pa prispeva lastno sofinanciranje tudi CO BIK.

Izvajalci programa MBSDr so profesorji z vrsto let izkušenj v poučevanju in svetovanju mednarodnim skupinam slušateljev ali podjetij, prihajajo pa iz uglednih svetovnih izobraževalnih institucij s področja poslovnih ved, kot sta na primer poslovna šola BI Norwegian Business School in Ekonomska fakulteta iz Tel Aviva v Izraelu.

STA


Najbolj brano