Tehnični pregled odkril le drobne napake

Tehnični pregled urgentnega centra ob šempetrski splošni bolnišnici je razkril le nekaj manjših pomanjkljivosti, je povedal predstojnik tehnično-oskrbovalne službe v bolnišnici Robert Bizjak Ovidoni. Nepravilnosti bodo po njegovih besedah odpravljene do konca meseca in s tem bo center lahko dobil uporabno dovoljenje.

Tehnični pregled urgentnega centra ob šempetrski splošni 
bolnišnici je razkril le nekaj manjših pomanjkljivosti, je povedal predstojnik tehnično-oskrbovalne službe v bolnišnici 
Robert Bizjak Ovidoni. Foto: Leo Caharija
Tehnični pregled urgentnega centra ob šempetrski splošni bolnišnici je razkril le nekaj manjših pomanjkljivosti, je povedal predstojnik tehnično-oskrbovalne službe v bolnišnici Robert Bizjak Ovidoni. Foto: Leo Caharija

ŠEMPETER PRI GORICI > "Napake ne vplivajo bistveno na samo funkcionalnost in dejavnost urgentnega centra. Predvidevamo, da bomo začeli v stavbi delati skladno z načrtom," je pojasnil Bizjak Ovidoni. Ob tem je dejal, da lahko ob tako kratkem izvedbenem roku le pohvali izvajalce gradbenih del.

Izračuni medtem kažejo, da bi moralo v urgentnem centru, če bi hoteli zadovoljiti vse potrebe, delati 116 ljudi, od tega bi jih bilo treba kar 83 zaposliti na novo. Več o tem smo pisali v današnjih PN in ga lahko preberete tu.

Spletno uredništvo


Najbolj brano