Tanja Kožuh ostaja na čelu Primorskega tehnološkega parka

Predstavniki družbenikov Primorskega tehnološkega parka so soglasno sprejeli sklep, da na mesto direktorja družbe ponovno imenujejo dosedanjo direktorico Tanjo Kožuh. Nov štiriletni mandat bo nastopila 1. julija.

Tanja Kožuh bo tudi prihodnja štiri leta na čelu Primorskega 
tehnološkega parka.
Tanja Kožuh bo tudi prihodnja štiri leta na čelu Primorskega tehnološkega parka. 

VRTOJBA > Primorski tehnološki park je javni razpis za delovno mesto direktorja družbe objavil v začetku maja, saj bo konec junija direktorici Tanji Kožuh potekel mandat. Na razpis so pravočasno prispele tri vloge, ki so jih predstavniki družbenikov obravnavali včeraj, na svoji redni seji.

V svoji viziji razvoja je Tanja Kožuh navedla, da želi, da Primorski tehnološki park postane mednarodno prepoznaven center, ki združuje najboljše talente, startup podjetnike, mentorje, investitorje, vrhunske strokovnjake in druge posameznike, ki imajo edinstveno znanje, motivacijo in velike poslovne ambicije. Direktorica želi nadaljevati gradnjo celovitega podjetniškega okolja, ki lahko postane vzor in odličen primer dobre prakse v mednarodnem okolju, pri čemer bo za uresničitev vizije sledila svetovnim trendom na eni strani ter izzivom in potrebam regionalnega okolja na drugi strani.

Na ta način želi doseči povečanje števila talentov, torej podjetnih posameznikov, ki bodo motivirani in sposobni razvijati svoja lastna podjetja oziroma bodo odličen kader za podjetja. Povečati želi število inovativnih startup podjetij v regiji in ustvarjati nove zaposlitvene možnosti za trajnostni gospodarski razvoj regije, so sporočili iz Primorskega tehnološkega parka.

Spletno uredništvo


Najbolj brano