Šuligoj novi zastopnik pacientovih pravic na Goriškem

Vlada je imenovala Klemna Šuligoja za zastopnika pacientovih pravic za novogoriško območno enoto Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Vlada je imenovala Klemna Šuligoja za zastopnika pacientovih pravic za novogoriško območno enoto Nacionalnega inštituta za javno zdravje Foto: Leo Caharija
Vlada je imenovala Klemna Šuligoja za zastopnika pacientovih pravic za novogoriško območno enoto Nacionalnega inštituta za javno zdravje Foto: Leo Caharija

LJUBLJANA > Imenovan je za obdobje petih let. Potrdila je tudi besedilo javnega poziva za predlaganje kandidatov za zastopnike pacientovih pravic na ljubljanskem in mariborskem območju nacionalnega inštituta.

Septembra bo namreč potekel petletni mandat trem zastopnikom pacientovih pravic - dvema zastopnikoma v Ljubljani in enemu v Mariboru. Zato je treba objaviti javni poziv, na podlagi katerega bodo izbrali in imenovali nove zastopnike pacientovih pravic. Zastopniki bodo z delom pričeli 17. septembra. Poziv bo objavljen v dnevnem časopisju in na spletni strani ministrstva za zdravje, je zapisano v sporočilu za medije po današnji dopisni seji vlade.

STA


Najbolj brano