Odprli so vrata Triglavske rože

Medobčinsko društvo prijateljev mladine za Goriško je pripravilo dan odprtih vrat v Domu Triglavska roža v Trenti, ki mu ga je v upravljanje zaupala Zavarovalnica Triglav.

TRENTA > Njen predstavnik je izrazil zadovoljstvo nad programom društva, ki ga izvaja v domu, in nad načrti, ki jih imajo v prihodnje. V enem letu je MDPM za Goriško dom napolnilo z raznolikimi vsebinami: brezplačnimi letovanji za družine v stiski, tabori znanja za šolarje, življenjem v naravi za predšolske otroke, aktivnostmi v okviru obveznih izbirnih vsebin za srednješolce, raziskovalnimi tabori študentov ter rekreativnimi vsebinami za odrasle in strokovnimi seminarji za pedagoške delavce.

Skupaj je v domu v 1161 nočitvah bivalo 457 gostov, od tega 110 tujih. V MDPM za Goriško pravijo, da so ponosni na zelo mešano strukturo udeležencev in vsebin v Triglavski roži. Na dnevu odprtih vrat so si obiskovalci ogledali dom, se poučili o vsebinah, ki jih ponuja, in izvedeli nekaj več o načrtih za ureditev okolice doma, da bo malim in velikim otrokom še bolj prijazna. Otroci pa so se seveda v prijetnem vzdušju zabavali. MM


Najbolj brano