Občina Bovec ponudbe za nakup ni oddala

Občina Bovec ni oddala ponudbe za nakup ATC Kanin v stečaju. Ali je kakšna druga ponudba sploh prispela na naslov stečajne upraviteljice Nataše Gibičar, bo znano danes. Zemljišče nad Bovcem Žaršče in smučišče Čezsoča prodajajo ločeno z licitacijo.

 Foto: Igor Mušič
Foto: Igor Mušič

BOVEC > ”Nismo oddali ponudbe za nakup ATC Kanin v stečaju,” nam je včeraj potrdil bovški župan ValterMlekuž. Zakaj, ni pojasnil. Koliko ponudb je prispelo, bo znano danes. Če ne bo nobene, se bodo pogovarjali naprej, morda tudi v smeri brezplačnega prenosa sedežnic ATC Kanin v stečaju v last Občine Bovec. Prezgodaj je ugibati, v kakšni smeri se bo odvijalo. Dejstvo je samo eno. Če hitro ne bodo našli rešitve, je prihajajoča zimska sezona izgubljena.

Stečajna upraviteljica Nataša Gibičar včeraj ni odgovarjala na ključna vprašanja, kako naprej. Danes bo več znanega v zvezi z vpletenimi v stečajnem postopku. Tudi v zvezi s tem, koliko lahko HIT s svojimi terjatvami, ki jih sodišče še obravnava, lahko vpliva na možnosti za dogovarjanje o smučišču Kanin. NB


Najbolj brano