Nov trgovec v mestu

V prvem nadstropju trgovske hiše v središču Nove Gorice bodo v soboto odprli trgovino Happy Shopping s pretežno kitajskimi izdelki.

Napoved, da bo  prvo nadstropje trgovske hiše zasedla kitajska trgovina, se uresničuje.  Foto: Nace Novak
Napoved, da bo prvo nadstropje trgovske hiše zasedla kitajska trgovina, se uresničuje.  Foto: Nace Novak

NOVA GORICA > Mednarodna veriga trgovin Happy Shopping z raznovrstno ponudbo pretežno kitajskega blaga bo od sobote dalje dobila še en člen, in sicer trgovino v Novi Gorici. Ta se bo raztezala v prvem nadstropju Mercatorjeve trgovske hiše v središču mesta, kjer te dni že polnijo police in urejajo zadnje malenkosti pred odprtjem. Po tisti v Ljubljani, Kamniku in Mariboru bo četrta v Sloveniji. Za vsemi stoji družba Modo d.o.o. s kitajskimi lastniki in sedežem v Kamniku.

“Izkušnje kažejo, da je gostom zelo všeč, če imajo na enem mestu na voljo toliko različnih stvari. Res skušamo zajeti čim širši krog izdelkov, cene pa bodo zelo primerne za trenutno stanje na trgu,” je pojasnila vodja poslovalnic v Sloveniji Nina Rogač.

Čeprav bo tudi v trgovski hiši mogoče dobiti od nedrčkov do vijakov in vsega vmes, to ne bo tipično kitajsko skladišče z robo na paletah, pač pa veliko pozornost namenjajo dobremu počutju gostov in prijaznosti prodajalcev, je še dodala Nina Rogač.

NACE NOVAK


Najbolj brano