Mladi Ajdovci vabijo na festival Hiše mladih

S potopisom Z muslauf kolesom po Reziji se je sinoči začel že tradicionalni Festival Hiše mladih. Festivalski program tudi letos ponuja vsebine za različne okuse in za različno publiko.

 V soboto zvečer  bodo nastopili The Hoax program (na fotografiji ) in  Bring on the vanguards
V soboto zvečer bodo nastopili The Hoax program (na fotografiji ) in Bring on the vanguards 

AJDOVŠČINA > Mladinski center Hiša mladih in Mladinski svet Ajdovščina danes vabita na okroglo mizo Vipavska dolina - enotna turistična destinacija. Udeleženci iz ajdovske in vipavske občine bodo skupaj z gosti iz drugih regij govorili o razvoju turizma v Vipavski dolini kot enotni turistični destinaciji ter spoznali primere dobrih praks.

Hiša mladih jutri vabi v otroško delavnico s člani E-hiše poskusov, zvečer pa v družbo legendarnega športnega komentatorja Andreja Stareta in na ogled dokumentarnega filma Svet stav. V četrtek bodo na sporedu sladka delavnica z okusi Makedonije, ki jo bo pripravil EVS prostovoljec pri medobčinskem društvu prijateljev mladine Aleksandar Blaževski, nastop najmlajših plesalcev hip hopa iz Plesnega centra ADC in pogovorni Pecha Kucha večer. Petkov večer bo v znamenju fotografske razstave Irene Udovič in Nejca France z naslovom Motorka Na Jezike ter koncerta Severe Gjurin.

V soboto pa Hiša mladih skupaj z domačim kolesarskim klubom KamplcMTB vabi na vodeno gorsko kolesarsko turo po okolici Ajdovščine in na podelitev pokalov ob zaključku letošnje serije Slo-enduro. Zvečer pa bodo na glasbeni oder stopili The Hoax program in Bring on the vanguards.

NR


Najbolj brano