Ličen zdaj namesto Miške

Na čelu Komunale Nova Gorica se je čez noč zgodil preobrat. Andreja Miško je na mestu direktorja včeraj zamenjal nekdanji vodja komerciale v Elektro Primorska Darko Ličen.

Andrej Miška  Foto: Leo Caharija
Andrej Miška  Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > “Ne komentiram,” je bila edina izjava, ki jo je včeraj dal Andrej Miška, zdaj že nekdanji direktor Komunale Nova Gorica. Miška, ki bi mu mandat direktorja potekel marca prihodnje leto, sicer ostaja v podjetju v oddelku ti. skupnih služb, a je bolj ali manj jasno, da z vodilnega mesta ni odšel po lastni želji. Kje tiči razlog za zamenjavo, smo včeraj skušali izvedeti od predsednika nadzornega sveta Jureta Maffija, sicer vodje pravne dejavnosti v Salonitu Anhovo, a ga nismo uspeli priklicati. Miško je včeraj na direktorskem mestu že zamenjal Darko Ličen, nekdanji vodja komercialne dejavnosti v Elektro Primorska.

Komunala Nova Gorica je sicer zasebna družba, v kateri ima največji, tretjinski delež anhovski Salonit, 35 odstotkov pa imajo skupaj v lasti goriške občine, med njimi največ, 18,6 odstotka, novogoriška. Prav spori s slednjo, ki so nastali ob zaprtju centra za ravnanje z odpadki v Stari Gori, so v zadnjem letu, dveh najbolj odmevali v javnosti, njihova posledica pa je nekaj medsebojnih tožb.

MM


Najbolj brano