Jutri Start:up Roadshow

V Primorskem tehnološkem parku se bo jutri ob 16. uri začel Start:up Roadshow Nova Gorica. Na dogodku bodo vsem zainteresiranim predstavljene aktivnosti Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) in Iniciative Start:up Slovenija za financiranje in podporo inovativnim startupom s potencialom globalne rasti.

V Primorskem tehnološkem parku se bo jutri ob 16. uri začel 
Start:up Roadshow Nova Gorica. Foto: Leo Caharija
V Primorskem tehnološkem parku se bo jutri ob 16. uri začel Start:up Roadshow Nova Gorica. Foto: Leo Caharija

VRTOJBA > Na brezplačni dogodek so vabljeni tudi vsi, ki jih zanima nov krog tekmovanja Start:up Slovenija. Produkti SPS za financiranje inovativnih startupov - to so zagonska spodbuda P2, konvertibilno posojilo SK75 v višini 75.000 evrov in javna lastniška investicija SK200 v višini 200.000 evrov - so v zadnjih treh letih dosegli zavidljive rezultate. Z njimi so startupi pridobili za skupaj 5,4 milijona evrov naložb, sami pa so uspeli zraven pritegniti še za 2,6 milijona evrov naložb neodvisnih zasebnih vlagateljev.

Poleg podrobnostih o tekmovanju in financiranju bo mogoče na roadshowu spoznati tudi številne pozitivne izkušnje podjetnikov in ostale oblike financiranja in podpore, ki letos na voljo inovativnim zagonskim ekipam in produktom. NN


Najbolj brano