Janez Mlakar novi predsednik uprave Hita

Nadzorni svet družbe Hit je na včerajšnji redni seji za novega predsednika uprave imenoval Janeza Mlakarja. Upravo družbe bosta ob predsedniku uprave in delavskemu direktorju Marjanu Zaharju sestavljala še Zvonko Šuler in Tevž Korent. Petletni mandat bo Mlakar nastopil predvidoma v začetku aprila, so sporočili iz Hita.

Predsednik nadzornega sveta družbe Hit Marino Furlan (levo) 
je čestital novemu predsedniku uprave Janezu Mlakarju.
Predsednik nadzornega sveta družbe Hit Marino Furlan (levo) je čestital novemu predsedniku uprave Janezu Mlakarju. 

NOVA GORICA > Na seji nadzornega sveta družbe Hit so se predstavile tri finalne ekipe kandidatov za predsednika in člane uprave družbe Hit. Člani nadzornega sveta so po skupaj desetih urah seje sporočili, da so soglasno za novega predsednika družbe Hit imenovali Janeza Mlakarja.

“Zadovoljni smo, da smo zaključili obsežen postopek izbire novega predsednika uprave družbe Hit. Nadzorni svet je po predstavitvah vizije dela, pogleda na razvoj družbe Hit v prihodnosti in na podlagi ocen posameznih kompetenc kot najprimernejšega kandidata za predsednika uprave družbe Hit izbral Janeza Mlakarja,” je po koncu seje povedal Marino Furlan, predsednik nadzornega sveta družbe Hit.

Mlakar je povedal, da bo eden glavnih izzivov nove uprave družbe “povezan predvsem z iskanjem učinkovitih rešitev za to, da bo Hit ponovno postal generator razvoja slovenskega igralništva, turizma in zabave, s poudarkom na novih tehnologijah in kakovostnih storitvah. Pri tem pa želimo razširiti zavedanje, da napredek in razvoj nista domena le vodstva, temveč vseh zaposlenih v družbi”.

Spletno uredništvo


Najbolj brano