Družba Hit od odvisne družbe Hit Alpinea kupuje hotel in kamp Špik

Družba Hit od odvisne družbe Hit Alpinea z aprilom kupuje hotel in kamp Špik. Prevzela bo tudi 29 zaposlenih, ki imajo odločbo za nedoločen čas in so zaposleni v Hotelu Špik v okviru družbe Hit Alpinea.

Družba Hit od odvisne družbe Hit Alpinea z aprilom kupuje 
hotel in kamp Špik. Foto: Hit
Družba Hit od odvisne družbe Hit Alpinea z aprilom kupuje hotel in kamp Špik. Foto: Hit

NOVA GORICA, KRANJSKA GORA > Družba Hit bo od aprila upravljala s celotnim turističnim kompleksom Špik v Gozdu Martuljku ter skrbela za vse prodajno–marketinške aktivnosti.

Predvidoma v začetku poletja v družbi Hit pričenjajo s celovito prenovo igralniško-zabaviščnega centra Korona, se bo zaključila sredi leta 2018. Za večjo atraktivnost in prepoznavnost destinacije Kranjska Gora načrtujejo tudi tesno povezavo med centrom Korona in hotelom Špik, ki naj bi bil tako imenovani “healthness hotel”. Torej hotel, ki gostom ponuja storitve s ciljem, da bi ostali vitalni na dolgi rok.

V zaokroženem turističnem območju Gozd Martuljek bo Kamp Špik pogodbeno še naprej upravljala odvisna družba Hit Larix. Ta je tik pred drugo fazo naložb, ki bodo omogočale dopolnitev ponudbe, kot so nov sanitarni objekt, trgovina, pokrit prireditveni prostor …

Družba Hit Alpinea pa se bo v prihodnje osredotočila na upravljanje poslovanja hotelov v središču Kranjske Gore, med katerimi bodo letos največ pozornosti namenili Hotelu Kompas, ki ga čaka delna prenova sob in kuhinjske opreme.

Spletno uredništvo


Najbolj brano