Dobrodelna Fronta povezuje generacije

Četrti festival Fronta je kljub muhastemu vremenu v različne dejavnosti in na koncerte pritegnil številne iz različnih generacij. S prostovoljnimi prispevki so zbrali lepo vsoto denarja. Namenjajo jo šestletnemu Leonu, ki je na zdravljenju v Švici.

Likovna fronta je povezala deset mladih slikarjev
Likovna fronta je povezala deset mladih slikarjev 

KOBARID > Festival Fronta je ponudil možnost ustvarjanja in zabavo za vse generacije. Tudi letos se je veliko otrok prijavilo na ustvarjalne delavnice, na katerih so izdelovali uporabne predmete iz različnih materialov. Starši so to priložnost izkoristili tudi za varstvo otrok, saj so v minulih letih ugotovili, da lahko zaupajo odgovornim animatorjem.

Z gledališko predstavo Zvezdica zaspanka, ki jo je z navdušenjem spremljalo tudi precej turistov, so se poklonili Franu Milčinskemu Ježku.Likovni ustvarjalci so so se s slikami predstavili na koncertu kitarista Sama in violinistke Barbare, bolj borbeni pa so se pomerili na turnirju v paintballu. Organizatorji iz mladinskega kulturno umetniškega društva so pripravili tudi kino večer z uspešnico Mi gremo po svoje 2.

Glasbeno dogajanje je uvedla tolminsko-kobariška skupinaSun Set, ki je kljub svežim 14 stopinjam s skoraj triurnim koncertom dodobra ogrela občinstvo. Preigravajo predvsem slovenske rock komade, imajo pa tudi lastne skladbe. Poleg njih so se na Fronti predstavile še skupine The Indicals, D Šups bend in Marko in prijatelji.

NEVA BLAZETIČ


Najbolj brano