Dež spreminja načrte

Poletnemu dogajanja, ki ga v Mestni občini Nova Gorica organizirajo pod skupnim naslovom Stopimo skupaj, v teh dneh nekoliko nagaja muhasto vreme.

Skupina Katalena bo nastopila v soboto. Foto: Tadej Gorup
Skupina Katalena bo nastopila v soboto. Foto: Tadej Gorup

NOVA GORICA > Predstava Kulturnega društva Grgar Namišljeni bolnik, ki naj bi bila danes ob 21. uri na ploščadi za novogoriško mestno hišo, se bo tako zaradi slabe vremenske napovedi preselila pod streho, v veliko sejno dvorano občinske stavbe.

Ostalo napovedano dogajanje v tem tednu vsaj za zdaj ostaja na običajnih prizoriščih, so sporočili z mestne občine. Jutri ljubitelje španščine vabijo na predavanje Barbare Poša Belingar z naslovom UNI3 iz klopi med španske ljudi. Govorili bodo o jezikovnem popotovanju članov univerze za tretje življenjsko obdobje. Ta konec tedna sta na ploščadi za mestno hišo na sporedu dva koncerta, v petek bo nastopil Rudi Bučar trio, v soboto pa skupina Katalena, oba dogodka bosta ob 21. uri.

Na Bevkovem trgu se bo v soboto ob 10. uri začela GO Art tržnica, na kateri se predstavljajo domači obrtniki in ustvarjalci, ob 20. uri istega dne pa bo, prav tako na Bevkovem trgu, zaključni nastop udeležencev in plesnih pedagogov Plesnega poletja 2015 z naslovom Odmev barvitih ritmov v izvedbi M&N Dance company. Vstop na vse dogodke je prost. NR


Najbolj brano