Alle, Alle - vsi pod nebo

Kingstoni so v nedeljsko jutro povabili Matjaža Javšnika, Pera Lovšina, Klemna Bunderlo in na svoji galami napolnili idrijski hotel Modro nebo. Praznovali so 22 rojstni dan.

 Foto: Saša Dragoš
Foto: Saša Dragoš

IDRIJA - Reno, Zvone, Dare, Klemen in Dejan so v soboto počakali, da je Luna vstala nad obalo (Idrijce), potem pa so delali galamo. Tako kot že polnih 22 let, ki so jih Kingstoni proslavili v prepolnem Hotelu Modro nebo.

Milijarde luči na nebu niso dočakali, pričakovano množico oboževalcev pač. Cela ulica ni norela, ker je pela in plesala. Vzela je vse, kar so ji slavljenci ponudili. Kingstoni niso pazili na korake, publika pa ne na Tri prste tekile, a luna le ni nikogar nosila. Njej navkljub so pustili soncu v lase, kajti to je bil njihov skupni dan. Pravzaprav noč.

Bingo bango mango tango je bil manj tango in bolj vroče poplesavanje Jamil in Janis. Nista prišli iz Jamajke, pač pa iz dandanes danes bolj vroče Brazilije. Ostali gostje pa iz Slovenije.

Matjaž Javšnik ni tekel Braziliji naproti kot v Alle, Alle oziroma spotu za najnovejšo uspešnico Kingstonov. Je pa povedal, da Idrija živega srebra res ne potrebuje več, ker pač Kingstoni kopljejo zlato. Zlati glas omenjenega spota, pravzaprav znan obraz, ki ima svoj glas - Klemen Bunderla - je ta večer pel in kakopak tudi večni Pero Lovšin.

Ko je pozdravil vse svoje ljubice in se je Le en poljub mi dej potisočeril, je mladež pod odrom nadomestila publika mladih po srcih, galama pa se je zgolj razživela. Slovenija, pravzaprav Idrija, je šla z njim in s Kingstoni naprej dokler kocka ni padla v popraznično jutro. SD


Najbolj brano