Zasanjani Apparat gosti festivala Sexto 'nplugged

Festival Sexto 'nplugged, ki že sedmo leto živi v mestecu Sesto al Reghena blizu Portogruara, v soboto vabi na koncert berlinskega elektronskega enfanta terrible Apparat, ki se bo predstavil v instrumentalni različici.

Danes Apparat velja za enega najvznemirljivejših in najbolj iskanih glasbenih producentov na področju elektronske glasbe
Danes Apparat velja za enega najvznemirljivejših in najbolj iskanih glasbenih producentov na področju elektronske glasbe 

PORTOGRUARO> Za imenom Apparat se skriva Berlinčan Sascha Ring, ki si je izkušnje nabiral na področju kovanja tehno in rave ritmov, z leti pa je izoblikoval svojstven glasbeni slog - zasanjana ambientalna elektronika z orkestrskim prizvokom. Danes Apparat velja za enega najvznemirljivejših in najbolj iskanih glasbenih producentov na področju elektronske glasbe.

Na slikovitem trgu srednjeveškega mesteca Sesto al Reghena se mu bodo na odru pridružili Patrick Christensen (kitara, klavir), Benson Lauber (klaviature, bas), Jörg Wähner (bobni), Christoph “Mäckie” Hamann (violina) in Philipp Thimm (violončelo).

Predogrevalka večera bo avstrijska elektronska eksperimentatorka Soap &Skin, s katero je Apparat v preteklosti že sodeloval.

Organizatorji pa napovedujejo še naslednje koncerte: Beth Jeans Houghton and The Hooves of Destiny in Chris Garneau (27. julij), Olafur Arnalds, My Brightest Diamond with Acoustic Ensemble (28. julij) in Fanfarlo ter Other Lives (29. julij).

Za koncert Apparat je potrebno odšteti 18 evrov, za ostale pa 15 evrov.

BP


Najbolj brano