Za ljubljanski koncert Leonarda Cohena na voljo še 2000 vstopnic

Za ljubljanski koncert Leonarda Cohena, ki bo v Stožicah nastopil 25. julija, je na voljo še nekaj več kot 2000 vstopnic, so sporočili organizatorji. Glasbenik, ki se je po 15-letni odsotnosti na odre vrnil leta 2008, je v prestolnici nastopil že leta 2010, ko je obiskovalce v razprodanih Stožicah zabaval skoraj štiri ure.

Leonard Cohen 25. julija prihaja drugič in zadnjič v Ljubljano, saj se po turneji  Old Ideas na odre v takem obsegu ne namerava vrniti Foto: Andraž Gombač
Leonard Cohen 25. julija prihaja drugič in zadnjič v Ljubljano, saj se po turneji Old Ideas na odre v takem obsegu ne namerava vrniti Foto: Andraž Gombač

LJUBLJANA > Na voljo je še nekaj vstopnic za parter, več pa jih je za spodnje tribune, so sporočili organizatorji in dodali, da se vstopnice prodajajo po pričakovanjih.

Leonard Cohen, ki je v svoji skoraj šest desetletij dolgi karieri nanizal vrsto uspešnic, 25. julija prihaja drugič in zadnjič v Ljubljano, saj se po turneji Old Ideas na odre v takem obsegu ne namerava vrniti, so poudarili. Pred začetkom turneje je Cohen povedal, da namerava v prihodnosti le občasno nastopiti na kakšnem dobrodelnem koncertu.

Po nastopu v Ljubljani bo Cohen 2. avgusta nastopil še v puljski Areni.

STA


Najbolj brano