Umek najboljši techno/tech house DJ na svetu

DJ Umek je pred dnevi prejel prestižno nagrado International Dance Music Award in sicer v kategoriji Najboljši techno/tech house DJ. Konkurenca je bila močna, saj so bili poleg Umeka nominirani še Richie Hawtin, Sven Vath, Tiga, Adam Beyer, Loco Dice in Joris Voorn.

DJ Umek je pred dnevi prejel prestižno nagrado International Dance Music Award in sicer v kategoriji Najboljši techno/tech house DJ. Foto: Arhiv Pn
DJ Umek je pred dnevi prejel prestižno nagrado International Dance Music Award in sicer v kategoriji Najboljši techno/tech house DJ. Foto: Arhiv Pn

LJUBLJANA > Umek je za nagrado izvedel šele na Twitterju. “Vabilo na podelitev je "pojedel" moj spam filter, zato sem čisto pozabil na nominacijo in se osredotočil na nastope, nato pa so začeli deževati tviti s čestitkami. Kipec bom sedaj prejel po pošti, je pa kristalen, tako da se zanašam na pošto, da ga ne bodo polomili,” je sporočil DJ Umek.

Med nominiranci sicer ni bilo Carla Coxa, ki poleg Umeka velja za enega najboljših DJ-jev v technu. Bo pa zato ob Coxu kmalu glasbu vrtel tudi pri nas, saj bosta oba nastopila 17.5. v izolski Ambasadi Gavioli.

NR


Najbolj brano