Pop-up dom vabi v Piran

Pop-up dom, projekt skupnosti mladih slovenskih ustvarjalcev, se avgusta seli v Piran, natančneje v galerijo Meduza 2. K sodelovanju vabijo oblikovalce in soustvarjalce programa, rok za prijavo je 19. junij.

Pop-up dom se je konec januarja letos preselil v beneško galerijo A+A. V Benetkah je domoval do marca.
Pop-up dom se je konec januarja letos preselil v beneško galerijo A+A. V Benetkah je domoval do marca. 

PIRAN > S poletno akcijo želijo mladim oblikovalcem dati priložnost, da razvijejo in preoblikujejo tipične turistične spominke ter ponudijo alternativo vsakodnevni turistični ponudbi. “Osredotočamo se na manjše unikatne oblikovalske izdelke lokalnega porekla, domišljene vsakdanje pripomočke za prosti čas, preoblikovan morski kič, skratka vse izdelke, ki ohranjajo spomin na doživetje v tuji deželi na malo drugačen način,” so zapisali Popupdomovci.

Poleg oblikovalcev iščejo tudi soustvarjalce programa, ki bi avgusta na trgu pred galerijo organizirali razne dogodke. “Vabimo kulinarične navdušence, literarne ustvarjalce, vizualne umetnike, plesalce, gonilce not in violinskih ključev ter takšne ali drugačne glasbene mojstre, pametne glave, ki bi želeli deliti svoje znanje, izkušnje ...” so zapisali organizatorji.

Prijavite se lahko na tej spletni povezavi: http://popupjadran.si/forms.php?lang=si

Več o programu Pop-up doma si lahko preberete na tej spletni povezavi: http://www.primorske.si/Priloge/7--Val/Ko-galerija-postane-dom-in-dom-galerija--.aspx

NR


Najbolj brano