Objavili razpis za Melodije morja in sonca

Avditorij Portorož je na svoji spletni strani objavil javni razpis za sodelovanje na 34. festivalu Melodije morja in sonca, ki bo 6. julija. Na razpis se lahko prijavijo avtorji, starejši od 16 let, s po največ dvema avtorskima deloma - skladba, besedilo oziroma aranžma.

Na razpis za festival Melodije morja in sonca se lahko prijavijo avtorji, starejši od 16 let, s po največ dvema avtorskima deloma - skladba, besedilo oziroma aranžma Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Na razpis za festival Melodije morja in sonca se lahko prijavijo avtorji, starejši od 16 let, s po največ dvema avtorskima deloma - skladba, besedilo oziroma aranžma Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PORTOROŽ > Skladba ne sme biti daljša od štirih minut. Rok za prijavo je 10. april.

Prispele prijave bo ocenjevala strokovna komisija, ki jo imenuje Avditorij Portorož in RTV Slovenija ob soglasju organizacijskega odbora festivala. Komisija bo izbrala najmanj sedem skladb ter tri rezervne.

Na festivalu bo predstavljenih 14 skladb, poleg predvidoma sedmih iz razpisa še sedem - oziroma manj - po izbiri organizacijskega odbora festivala, so sporočili iz Avditorija Portorož.

Na festivalu bodo podelili veliko nagrado festivala Melodije morja in sonca 2014 ter nagrade komisije za glasbo, besedilo, aranžma in izvedbo ter nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca oziroma avtorja.

Festival pripravlja Avditorij Portorož v sodelovanju z Občino Piran in RTV Slovenija.

STA


Najbolj brano