N'toko gre na Glastonbury

Med izvajalci na letošnji izdaji slovitega britanskega glasbeno-kulturnega festivala Glastonbury, enega največjih tovrstnih dogodkov na svetu, bo tudi N'toko, poroča spletni portal MMC.

Med izvajalci na letošnji izdaji slovitega britanskega glasbeno-kulturnega festivala Glastonbury, enega največjih tovrstnih dogodkov na svetu, bo tudi N
Med izvajalci na letošnji izdaji slovitega britanskega glasbeno-kulturnega festivala Glastonbury, enega največjih tovrstnih dogodkov na svetu, bo tudi N'toko Foto: Maksimiljana Ipavec

LJUBLJANA > N'toko bo 26. junija nastopil na festivalskem prizorišču Silver Hayes, na katerem prevladujejo elektronski izvajalci, in to v soloizvedbi.

N'toko je prepoznaven tudi izven slovenskih meja, veliko je nastopal tudi Japonskem, kamor se redno vrača. Eden od programskih vodij Glastonburyja je N'toka slišal na nizozemskem festivalu Eurosonic, kjer je bil zelo slabe volje in je kar nekaj minut udrihal po glasbeni industriji in festivalih. N'toko očitno ni naletel na gluha ušesa.

NR


Najbolj brano