Lea zaplesala v poletje s singlom Po svoje

Lea Sirk s svojim novim singlom Po svoje ne osvaja le poslušalcev radijskih postaj, temveč je z videospotom, polnim plesa, poskrbela, da pesem godi tudi očem.

Lea Sirk: “Poleti bom nastopala, koncertirala in se pripravljala na 
jesenske projekte.”  Foto: youtube
Lea Sirk: “Poleti bom nastopala, koncertirala in se pripravljala na jesenske projekte.”  Foto: youtube

V videospotu Po svoje Lea Sirk ni v središču pozornosti, pojavi se le občasno, v ospredju pa so ves čas plesalke in plesalci z vseh koncev sveta. “Moja ekipa si je takšen video zamislila z namenom, da jaz kot pevka ne bi imela tiste tipične vloge, ki se jo pričakuje,” pravi Lea.

Pri naboru nastopajočih plesalcev je priskočil na pomoč njen plesni koreograf Miha Krušič s poznanstvi v Sloveniji in Južni Afriki, ostale plesalce in akterje pa so našli na socialnih omrežjih, se z njimi povezali in pridobili soglasja za uporabo njihovih posnetkov.

“Zanimivo jih je bilo iskati, predvsem pa video posnetke, ki bi se zlili z mojo pesmijo. Sprva sem bila nekoliko skeptična glede zamisli in izvedbe, na koncu pa prav vesela, da bo vse skupaj izpadlo 'po svoje', kot mora,” je zadovoljna Lea.

V plešočem poletnem videospotu nastopajo Japonka Marin Ino, člani plesne šole EMSD iz Južne Afrike, Slovenca Nastja Bremec Rynia in Michal Rynia, Arina Luisa iz Švice ter Američanke Nikolanna, Vanesa Seco, duo Sissta ter ameriški vloger in influencer Alex Costa.

Na vprašanje, kaj vse še brbota v njenem glasbenem loncu in kakšno poletje se ji obeta, pa Lea odgovarja: “Poleti bom nastopala, koncertirala in se pripravljala na jesenske projekte. Pa seveda malo počivala, če bo čas!”


Najbolj brano