Javni poziv za razstavljanje v Benetkah

Obalne galerije Piran bodo v letu 2014 oblikovale razstavni program v Galeriji A più A, Slovenski razstavni center v Benetkah na podlagi javnega poziva, ki je objavljen na www.obalne-galerije.si.

Obalne galerije Piran bodo v letu 2014 oblikovale razstavni program v Galeriji A piu A, Slovenski razstavni center v Benetkah na podlagi javnega poziva, ki je objavljen na www.obalne-galerije.si Foto: Facebook/A+A
Obalne galerije Piran bodo v letu 2014 oblikovale razstavni program v Galeriji A piu A, Slovenski razstavni center v Benetkah na podlagi javnega poziva, ki je objavljen na www.obalne-galerije.si Foto: Facebook/A+A

PIRAN, BENETKE> Program Galerije A più A bo v letu 2014 poleg razstave v okviru Paviljona Republike Slovenije za Arhitekturni bienale vseboval še naslednji razstavi, ki morata vključevati najmanj enega ustvarjalca ali ustvarjalko iz obalne regije, in sicer: skupinsko razstavo sodobne in/ali eksperimentalne mode, grafičnega in industrijskega oblikovanja in/ali nakita od 16. januarja do 8. marca 2014, skupinsko razstavo sodobne likovne ali/in vizualne umetnosti in zvočnih del od 20. marca do 10. maja 2014.

Zato Obalne galerije Piran vabijo kulturne producente, javne in zasebne zavode, društva, kustosinje, kustose, ustvarjalke, ustvarjalce in umetniške skupine, da pošljejo predlog za eno od razpisanih razstav. Rok za prijavo je 15. november 2013.

Galerija A più A, Slovenski razstavni center, ki jo upravljajo Obalne galerije Piran, promovira sodobno likovno umetnost ter vizualno in kreativno kulturo Slovenije v Benetkah, Italiji in širše. Mednarodnemu občinstvu predstavlja reprezentativno in kakovostno kreativno in umetnostno produkcijo, ki nastaja v Sloveniji, spodbuja mednarodno institucionalno sodelovanje, povezuje ustvarjalke in ustvarjalce iz Slovenije z mednarodnim svetom umetnosti in prispeva k medsebojnemu spoznavanju raznih umetnostnih scen in njenih aktivnosti.

NR


Najbolj brano