Iztrebljevalec še kot animirana serija

Znanstvenofantastični film Iztrebljevalec bo po novem zaživel tudi kot animirana serija, ki bo obsegala 13 delov. Serija naj bi nosila naslov Iztrebljevalec - črni lokvanj in naj bi se navdihovala pri nadaljevanju osnovnega filma z naslovom Iztrebljevalec 2049 iz leta 2017.

V nadaljevanju filma je tisti, ki se je spopadel s t.i. replikanti, Ryan 
Gosling kot policist K.
V nadaljevanju filma je tisti, ki se je spopadel s t.i. replikanti, Ryan Gosling kot policist K. 

LOS ANGELES > Režijo serije boste prevzela Japonca Shinji Aramaki in Kenji Kamiyama. Kdaj bo serija na sporedu, še ni znano, poroča Hollywood Reporter.

Prvi Iztrebljevalec iz leta 1982, ki ga je režiral Ridley Scott, je bil postavljen v Los Angeles leta 2019, nadaljevanje, ki ga je režiral Denis Villeneuve, se dogaja tri desetletja pozneje. V nadaljevanju je moral policist K razrešiti skrivnost, ki utegne ostanek civilizacije spremeniti v kaos. Ključ do rešitve pa je tudi v iskanju Ricka Deckarda, ki je pred tridesetimi leti skrivnostno izginil.

V prvem filmu je iztrebljevalca Deckarda upodobil Harrison Ford, ki se spopada z umetno ustvarjenimi ljudmi. V nadaljevanju filma je tisti, ki se je spopadel s t.i. replikanti, Ryan Gosling kot policist K, kot Deckard je ponovno nastopil Ford.


Najbolj brano