Člani skupine Monty Python ponovno združeni za nov film

Člani kultne britanske skupine komedijantov Monty Python se bodo ponovno združili in posneli znanstvenofantastično farso Absolutely Anything, je napovedal nekdanji Monty Pythonovec Terry Jones.

Člani skupine Monty Python se ponovno združujejo Foto: /
Člani skupine Monty Python se ponovno združujejo Foto: /

LOS ANGELES> Dejal je, da to ne bo tipični pythonovski film, pri njem pa bodo sodelovali ključni akterji skupine John Cleese, Michael Palin in Terry Gilliam.

Film Absolutely Anything (Čisto vse) bo kombinacija animiranega filma in žive akcije. Ameriški komik Robin Williams bo glas posodil govorečemu psu Dennisu, producenti pa k sodelovanju pri projektu snubijo še enega Monty Pythonovca - Erica Idlea, je poročala filmska revija Variety. Film naj bi spomladi začeli snemati v Veliki Britaniji.

Člani skupine Monty Python, ki so prvič združili moči v 70. letih minulega stoletja v seriji Leteči cirkus Montyja Pythona, bodo posodili glasove skupini nezemljanov, ki smrtniku podarijo moč udejanjiti "čisto vse", da bi videli, kakšno zmedo bo povzročil.

Režijo filma bo prevzel Jones, ki je skupaj z Gilliamom režiral film Monty Python in Sveti gral (1974). Jones se podpisuje tudi pod režijo filmov Brianovo življenje (1979) in Monty Python: Smisel življenj (1983).

Pet še živečih članov skupine Monty Python je nazadnje združilo moči leta 1998, ko so nastopili na festivalu komedije v Aspnu, skupaj z žaro, v kateri naj bi bil pepel njihovega nekdanjega člana Grahama Chapmana, ki je umrl leta 1989. STA


Najbolj brano