Čaka nas nuklearna zima

Minulo soboto je v izolskem klubu Hangar svoj drugi album Nuklerna zima predstavil izolski raper Andrej Bučar - Drill.

Minulo soboto je v izolskem klubu Hangar svoj drugi album Nuklerna zima predstavil izolski raper Andrej Bučar - Drill Foto: Benjamin Kovač
Minulo soboto je v izolskem klubu Hangar svoj drugi album Nuklerna zima predstavil izolski raper Andrej Bučar - Drill Foto: Benjamin Kovač

IZOLA>Nuklearna zima je po besedah avtorja njegova “napoved prihodnosti, če se določene stvari drastično ne bodo spremenile. Je le svarilo pred teoretičnim scenarijem, ki se nam v primeru nespoštovanja zakonov narave nevarno približuje.”

Album, ki je izšel pri neodvisni založbi Wudisban Records, sestavlja 15 skladb. K sodelovanju je Drill povabil še druge kolege iz založbe, in sicer Emkej, Ghet, Nemir, Hugo, Stru, Crni, Burke Katich, Gero idr. Bite na albumu so soustvarili: Šuljo, Šinks, Goko, Smooth Criminal aka Brale, Mentaly Ill, Nite in Benjamin Shock, ki je poskrbel tudi za mastering. Izvršni producent plošče je Marko Kocjan-Emkej.

Album je uradno izšel 9. marca 2013. V nastajanju je tudi njegov prvi videospot.

Na povezavi: http://www.youtube.com/watch?v>0pDcCl_JEoE pa lahko poslušate skladbo Slepi potnik, katero je produciral Benjamin Shock.

NR


Najbolj brano