Aerosmith ne vidijo smisla v snemanju novega albuma

Skupina Aerosmith ne vidi smisla v snemanju novega albuma, je v pogovoru za revijo Ultimate Classic Rock dejal bobnar Joey Kramer. Kot je pojasnil, so po neuspehu zadnjega albuma Music from Another Dimension iz leta 2012 ugotovili, da v snemanju novih albumov ni dovolj denarja in da lahko več zaslužijo s turnejami.

V skupini Aerosmith so ugotovili, da v snemanju novih albumov ni dovolj denarja in da lahko več zaslužijo s turnejami Foto: Mirjana Cerin
V skupini Aerosmith so ugotovili, da v snemanju novih albumov ni dovolj denarja in da lahko več zaslužijo s turnejami Foto: Mirjana Cerin

CLEVELAND > “Super bi bilo posneti še eno ploščo, ampak je skoraj nekako 'zakaj bi se trudili',” je dejal Joey Kramer, ki meni, da se plošče skoraj ne prodajajo.

Navkljub temu, da je bil najslabše prodajan album v zgodovini skupine, Kramer verjame, da je bil Music from Another Dimension dober album, “ki ga bodo poslušali tudi čez 20 let”.

Razloge za neuspeh bobnar po pisanju britanskega BBC išče predvsem v slabem stanju glasbene industrije: “Včasih smo veliko zaslužili z albumi, zdaj pa služimo samo še s turnejami.”

“Glasba je zdaj tako razpoložljiva... Nismo Justini Bieberji ali Nicki Minaj , tako da se nam žal ne splača snemati plošč,” je še dodal član ene najbolj prodajanih skupin na svetu.

STA


Najbolj brano