Rolling Stones ponovno na odru

Legendarna britanska zasedba Rolling Stones je po dveh mesecih premora, ki so si ga glasbeniki vzeli zaradi smrti partnerice Micka Jaggerja L'Wren Scott, v ponedeljek ponovno stopila na oder v Oslu. Norveška prestolnica je bila prva evropska postaja na njihovi turneji, ki so jo poimenovali 14 on Fire Tour.

Legendarna britanska zasedba Rolling Stones je po dveh mesecih premora v ponedeljek ponovno stopila na oder v Oslu Foto: Andraž Gombač
Legendarna britanska zasedba Rolling Stones je po dveh mesecih premora v ponedeljek ponovno stopila na oder v Oslu Foto: Andraž Gombač

OSLO > Koncert, za katerega je bilo 25.000 vstopnic razprodanih v samo 13 minutah, je med norveškimi oboževalci skupine požel navdušenje. Za vstopnice so morali odšteti od 115 do 310 evrov.

Po Oslu bo skupina nastopila še v Lizboni, Zürichu, Tel Aviu, na festivalu Pinkpop na Nizozemskem, v Berlinu, Parizu, na Dunaju, v Düsseldorfu, Rimu, Madridu ter na festivalu TW Classic v Belgiji, preden se bo vrnila v Skandinavijo, kjer bo nastopila v Stockholmu in na festivalu Roskilde v začetku julija.

Skupina se je na odre po daljšem premoru vrnila leta 2012, da bi obeležila 50. obletnico delovanja.

STA


Najbolj brano