V Ankaranu ponujajo poletna dela za dijake in študente

Občina Ankaran je znova objavila razpis za več kot 50 poletnih delovnih mest, namenjenih dijakom in študentom, rok za prijavo pa poteče 30. aprila.

Urne postavke za dijake in študente se razlikujejo glede na 
delovno mesto in gibljejo od 6,30 evra do deset evrov na uro. Foto: Jakob Bužan
Urne postavke za dijake in študente se razlikujejo glede na delovno mesto in gibljejo od 6,30 evra do deset evrov na uro. Foto: Jakob Bužan

ANKARAN > Na občinski spletni strani in portalu študentskega servisa je objavljena ponudba 12 delovnih mest s področja gostinstva, enajst mladih bodo zaposlili kot pomoč pri vzdrževanju in rediteljstvu, dva za pomoč pri prireditvah, 21 za varstvo otrok, štiri delovna mesta pa so na voljo za delo v Krajinskem parku Debeli rtič.

Urne postavke se razlikujejo glede na delovno mesto in gibljejo od 6,30 evra do deset evrov na uro. Kdor je zainteresiran za poletno delo in bo ob pričetku dela star najmanj 15 let ter ima veljavno študentsko napotnico za delo, lahko prošnjo z navedbo želenega delovnega mesta, življenjepis s kontaktnimi podatki in opisom izkušenj ter možna dokazila pošlje po elektronski pošti na naslov pva@obcina-ankaran.si.

Vse informacije glede razpisa so dosegljive na telefonski številki sekretariata Občine Ankaran 05/665-30-00.


Najbolj brano