V Koper se vrača sladoledni dan

Koper je lani prvič gostil promocijsko akcijo Sladoledni dan, ki se ob začetku pomladi znova vrača v mesto z degustacijskimi porcijami, nagradno igro in drugimi presenečenji.

31. marca se v Koper vrača akcija Sladoledni dan. Foto: Jakob Bužan
31. marca se v Koper vrača akcija Sladoledni dan. Foto: Jakob Bužan

KOPER > Akcija je lani nastala na pobudo gostinskih ponudnikov z željo, da širši javnosti sporočijo, da se lahko tudi v Kopru pohvalimo z odličnim sladoledom. Letos bodo s polnimi hladilniki sladoleda obiskovalce pričakali v petek, 31. marca. Tistega dne bodo pri vseh sodelujočih ponudnikih z lastno proizvodnjo sladoleda na voljo degustacijske kepice po en evro.

Tradicionalne in moderne okuse, sadne in mlečne ter vse novosti bodo predstavili Sladoledarna na koprski tržnici, Sladoledni vrt Kekec, Cone Point na Semedelski cesti, Slaščičarna Dehar na Čevljarski ulici, na Pristaniški Sladoledarna Histria, Kavarna Triglav, Kavarna Kapitanija, na Kopališkem nabrežju pa Kavarna Cappuccino.

Akcijo bo spremljala nagradna igra, v sklopu katere bodo obiskovalci z nakupom degustacijskih kepic zbirali posebne žige. Vsi, ki bodo zbrali vseh osem žigov, se bodo lahko na dan akcije brezplačno povzpeli na koprski zvonik in sodelovali v nagradni igri za brezplačne kepice sladoleda.


Najbolj brano