Družaben vikend se obeta

Spremembe se obetajo, saj kar nekaj planetov spremeni svoje znamenje, kar povzroči drugačne vibracije.

Mars preide v znamenje dvojčkov že v soboto, kar bo ustvarilo bolj sproščeno ozračje, lažje se boste sprostili in voljo usmerili v druženje in komunikacijo. V torek gre Sonce v znamenje device in se začenja pozno poletje, ko se vsi začnejo pripravljati na jesen. Device, vse najboljše! V sredo pa še Uran začne svojo retrogradno fazo v znamenju bika, kjer bo vse do konca leta poskrbel, da se boste lažje umirili in bolj konkretno dodelali svoje načrte za konkretne rezultate.

Sobota / 20. avgust

Dinamična sobota je pred vami. Luna je v dvojčkih, danes pa se pridruži še Mars v znamenje dvojčkov, kjer bo ostal kar do sredine marca prihodnje leto. Torej se sedaj odpira dober čas za aktivnosti in razmislek, kam je smiselno usmeriti svojo energijo. Ker dvojčki predstavljajo področje komunikacije in soseske, je torej čas, da zakopljete bojne sekire s sosedi in se dogovorite za skupne projekte, ki bodo vsem v korist. Ker bo vmes Mars precej časa retrograden (konec oktobra nastopi to fazo), ne čakajte, sedaj vas podpira za vso akcijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni in strelci.

Nedelja / 21. avgust

Odličen dan za domišljijo in pripovedovanje zgodb. Z luno v dvojčkih se boste lažje sprostili in ker sta si Merkur in Neptun nasproti, boste lahko doživljali vse zgodbe na drugačen način. Ne rešujte pa danes kakšnih tehničnih zagat ali ne iščite posebnih rešitev, saj vam bodo možnosti precej zamegljene in četudi se bo zdelo, da je rešitev dobra, se bo kmalu izkazalo nasprotno. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in ribe.

Ponedeljek / 22. avgust

Ponoči pride Luna v znamenje raka ter vas odpre za dobre družinske odnose ter skrb za domače in globlje želje po druženju. Pazljivo z besedami, saj bodo imele večjo moč kot običajno. Usmerite se raje v razjasnjevanje nekaterih nepravilnosti ali zmede, kar bo danes nadvse preprosto. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, škorpijoni in kozorogi.

Torek / 23. avgust

Odličen dan z Luno v raku in Soncem, ki je že ponoči prešlo v devico. Z lahkoto se boste lotili vseh stvari, ki jih morate doma še urediti in pri tem boste sistematični in natančni. Zadovoljni boste z dokončanim delom, ki vam bo omogočilo nekatere novosti in sprostitev skozi delovanje. Prihaja čas predpriprav na jesen in poletje se počasi poslavlja. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, device in ribe.

Sreda / 24. avgust

Dopoldne boste še bolj čustveni in usmerjeni v iskanje rešitev za družinske člane, popoldne, malo po 15. uri, pa pride Luna v znamenje leva ter vas sprosti. Dan je odličen za druženje, še posebej, ker se Uran obrača v retrogradno smer do konca leta, sočasno pa sta povezana Venera in Kiron, kar pomeni, da boste lahko presegli nekatere občutljive točke v sebi ter se odprli iskricam strasti. Pričakujte umirjenje v sebi, pa tudi nenadne preobrate v ljubezni, ki lahko vse spremenijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Četrtek / 25. avgust

Z Luno v levu je odličen dan za frizerja in za nakupe. Sledite notranji intuiciji in občutku sreče, ki vas bo vodil v prave smeri do pravih ljudi, da se lahko zgodijo dobri preboji na vaši poti Dušnega poslanstva. Sprostite se in z veseljem sodelujte z dogajanjem skozi dan. Ponoči se boste v strasti lahko približali partnerju ali simpatiji, zato ne hitite spat. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice in škorpijoni.

Petek / 26. avgust

Odličen dan za zmenke se obeta. Z Luno v levu boste odprti za dobra druženja, saj je Merkur ponoči prišel v tehtnico in vas bo odprl za dobre pogovore in bolj sproščene misli in sodelovanje. Odpira se obdobje, ko boste lažje izpeljali projekte prenove, organizacije česarkoli z mojstri in drugimi sodelujočimi. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi in device.

Andreja Novak, astrologinja, angelca.si


Najbolj brano